Onderhoud

Onderhoud aan uw ketel is belangrijk, net zo belangrijk als dat u jaarlijks met uw auto naar de garage gaat om deze na te laten kijken. Door jaarlijks onderhoud aan uw verwarmings/ warmwatertoestel te laten uitvoeren, zorgt u voor een schonere verbranding en zorgt u tevens voor een beter milieu. Wanneer u een onderhoudscontract met ons afsluit, wordt uw toestel elk jaar grondig schoongemaakt en gecontroleerd. Hierdoor zal uw toestel up- to-date blijven en kunnen onaangename verrassingen tijdig opgespoord worden.

Abonnementsvormen

  • Jaarlijks onderhoud aan cv/combiketel
  • Service Extra cv/combiketel incl. storingen excl. onderdelen
  • Jaarlijks onderhoud aan geiser/boiler gaszijdig
  • Service Extra geiser/boiler incl. storingen excl. onderdelen
  • Jaarlijks onderhoud aan de WTW-unit, excl. benodigde filters; alleen in combinatie met een van bovenstaande abonnementen.

 

Opmerkingen:

Standaard onderhoudscontracten worden pas gefactureerd nadat het onderhoud heeft plaatsgevonden. Service Extra contracten kunt u alleen afsluiten als uw toestel niet ouder is dan 10 jaar. Indien uw toestel ouder is kunt u alleen een standaard contract hiervoor afsluiten. Het Service Extra contract wordt vooraf aan u gefactureerd. In januari van ieder nieuw kalender jaar ontvangt u van ons de onderhoudsfactuur.

Onderhoud foto